ONDERHUIDS – Studio NA 64 Amsterdam

Expositie in kleine setting samen met Femmie Duiven en Ursula Metzler in Studio NA 64, Nieuwe Achtergracht 64 in Amsterdam,

Een zintuiglijk en sensitief geheel.

https://femmieduiven.nl/na-64.php

________________________________________________________________________

INGREEP & OFFER – Kunstlokaal No8 Jubbega

Foto’s van en informatie over deze duo-tentoonstelling: https://www.kunstlokaalno8.nl

________________________________________________________________________

GETEKEND – CBK Emmen

 E. Cammenga, Bert Hemsteede, Judith Schmidt, Joop Striker, Monique Temmen. Met deze vijf tekenaars uit Drenthe toonde ik mijn werk in de mooie fabriek van het CBK Emmen. 

Een gevarieerde maar vooral intrigerende expositie. Van intieme balpentekeningen op hergebruikt papier, tot metershoge tekenkunst. Figuratieve tekeningen waarin mens en dier de hoofdrol spelen, maar ook werk met lichamelijke vormen die door constructies lijken te worden gestut. Tekeningen met lichte, speelse lijnen maar ook werk met minutieus lijnenwerk dat de toeschouwer naar onbestemde, duistere oorden voert. Iedere tekenaar voor zich onderzoekt hoe buitenwereld zich verhoudt tot binnenwereld, zoekt naar oorsprong en bestemming, of wil juist ruimte geven aan het onvoorziene om nieuwe dingen te laten ontstaan.

https://www.cbkemmen.nl/tentoonstellingen/getekend

(artikel in de Kunstkrant over deze tentoonstelling)

________________________________________________________________________

 

  

DRAWING INVENTIONS ACADEMY

Een mastertraject voor professionele kunstenaars voor wie tekenen het uitgangspunt is. Een waardevolle tijd waarin ik begeleiding kreeg van Arno Kramer, Caren van Herwaarden en Marisa Rappard.

https://drawinginventionsacademy.com